Blogi

usein kysytyt kysymykset studio empire tampere vuokrastudio
4.10.2020

Usein kysytyt kysymykset

Kirjoittanut Annika Kartano / Studio Empire

Tähän blogipostaukseen olemme koostaneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä. Jos et löydä vastausta, ei hätää, ota meihin yhteyttä ja kysy uusia kysymyksiä! Vastaamme sinulle spostitse, puhelimitse tai Facebook Messengerissä. Studio Empire on vuokrastudio studiokuvaamiseen, videokuvauksiin, webinaareihin, äänityksiin tai tapahtumiin Tampereen keskustassa.

Lue lisää
Studio Empiren tuottama ohjelmasarja julkaistaan pirkanmaalaisessa radiossa
29.9.2020

STUDIO EMPIRE X RADIO SUN

Kirjoittanut Annika

Voimme iloksemme ilmoittaa, että Studio Empire julkaisee Iso A ja Pötypuhetta - ohjelmasarjaa yhteistyössä SUN Radion kanssa. Ohjelma saa maanantaina 5.10. ensiesityksensä. Showta juontaa stand up -koomikko Anitta ”Iso A” Ahonen.

Lue lisää
paras kamera, studio empire, canon eos 5D mark III, kuvausstudio, valokuvaamo, järjestelmäkamera, studiosalama
25.9.2020

Mikä on paras kamera vuonna 2020?

Kirjoittanut Annika

Otsikon kysymykseen emme valitettavasti osaa vastata. Osaamme kuitenkin vastata siihen, miksi sinunkin kannattaisi vuokrata järjestelmäkamera ja studio käyttöösi kuin ostaa tai vuokrata oma. Hakusanoilla paras järjestelmäkamera 2020 jne saat varmasti vastauksen otsikon kysymykseen.

Lue lisää
studio ja studionkäyttö workshopit studio empirellä
8.9.2020

STUDIOLLA TAPAHTUU SYKSYLLÄ 2020!

Kirjoittanut Annika Kartano

Järjestämme syksyllä uusia workshoppeja. Niiden aikana opit: - mitä ovat podcastit ja missä niitä julkaistaan - miten voit aloittaa oman podcastin - miten äänität studiolle - mitä laitteita studiolta löytyy

Lue lisää
Studio Empire alennettuun hintaan heinäkuun loppuun saakka opiskelijoille
24.4.2020

Studio Empire alennettuun hintaan heinäkuun loppuun saakka opiskelijoille

Kirjoittanut Annika / Studio Empire

Menikö oppilaitoksesi ovet kiinni loppu kevääksi ja kesäksi? Etkö pysty käyttämään studiota? Ei hätää, Studio Empire on auki teitä varten! Meillä pystyt studiokuvaamaan ja äänittämään. Äänityksiä voivat olla mm. voice overit, podcastit ja muut puheohjelmat, mutta valitettavasti tiloissamme ei voi äänittää instrumentteja.

Lue lisää
Jenni Tuhkanen on tamperelainen kuvaaja, joka on tehnyt kanssamme paljon yhteistyötä. Lue postauksesta lisää, miten yhteistyö on saanut alkunsa sekä mistä Tuhkasen innostus valokuvaamiseen on saanut kipinän!
13.4.2020

Kuvaushaaveista totta - Jenni Tuhkanen Photography

Kirjoittanut Jenni Tuhkanen

Kun aloitin valokuvausharrastukseni yläasteikäisenä 90-luvun puolivälin jälkeen, haaveilin upeiden mustavalkoisten muotokuvien ottamisesta. Käytännössä kannoin kameraa mukana kaikkialle ja kuvasin niin maisemia, kukkia kuin kaikkia kameran eteen suostuvia sukulaisianikin. Filmiaikaa kun elettiin, haaveilin heti alusta alkaen omasta pimiöstä ja siihen päälle tietysti vielä omasta tai ainakin helposti käytettävissä olevasta studiostakin.

Lue lisää
Haluamme tarjota esimerkiksi ammattikouluopiskelijalle mahdollisuutta oppia media-alasta monipuolisesti.
10.4.2020

Studio Empiren Crew on valmis kasvamaan! Haluatko sinä harjoitteluun meille?

Kirjoittanut Annika Kartano

Studio Empire on vuokrattava studio kuvaamiseen ja äänittämiseen Tampereen keskustassa. Tarjoamme asiakkaillemme studion ja sen laitteiden lisäksi mm. studiokuvauksia, verkkokurssien toteutuksia ja podcastien tuotattamisen. Haluamme tarjota esimerkiksi ammattikouluopiskelijalle mahdollisuutta oppia media-alasta monipuolisesti.

Lue lisää
Valokuvaaja Mimmi / Värifilmi kävi studiolla ottamassa syksyllä 2019 kuvia. Miten kokemattomalta studiokuvaajalta vuokrastudion käyttö onnistui? Lue lisää blogipostauksesta!
9.4.2020

Kun luonnonvalo ei riitä! Värifilmin Mimmin kokemuksia Studio Empirestä

Kirjoittanut Mimmi

Vähäinen luonnonvalo vei minut Mimmin, Värifilmin valokuvaajan, sekä hyvän ystäväni syksyn pimeimpänä hetkenä studioon. Muut työt ja huono sää veivät kaikki mahdollisuudet käyttää luonnonvaloa muutamassa joulun somekuvassa. Onneksi oli mahdollisuus vuokrata studiotilaa tätä varten.

Lue lisää
Ilmaisuvaivoja podcastin Kirsi ja Zaida kävivät äänittämässä Studio Empirellä. Miten kaikki sujui?
2.4.2020

Virus ei pysäytä podiskeneä!

Kirjoittanut Annika Kartano

Koronavirus ajoi meidät eli Ilmaisuvaivoja-podcastin Studio Empirelle äänittämään, ja onneksi ajoi! Tilat olivat ihanan valoisat, modernit ja viihtyisät. Käsidesiä oli ajan hengessä saatavilla, ja mikrofonit olivat turvallisella etäisyydellä toisistaan. Sisään pääsi kätevällä avainkoodisysteemillä, ja ohjeistus studion käyttöön oli videoitu.

Lue lisää
Henkilökunta esittäytyy! Kuka on Annika Kartano? Studio Empiren omistaja,
15.3.2020

Studio Empire’s Crew - Annika Kartano

Kirjoittanut Annika Kartano

Henkilökunta esittäytyy! Kuka on Annika Kartano? Hän on Studio Empiren omistaja, kuvaaja, podcastaaja, graafinen suunnittelija, tapahtumatuottaja, sekä Crazy Town Oy:n markkinointi- ja projektipäällikkö. Annika Kartano on toiminut yrittäjänä jo 16-vuotiaasta lähtien.

Lue lisää
Vuokrattava Studio Empire kuvaus-, video-, ja podcast-tuotantojen toteutukseen.
15.3.2020

Tilanne vaatii luovuuttaa!

Kirjoittanut Annika Kartano

Moni pohtii nyt liiketoimintaansa: miten pitää tulovirta käynnissä? Tilanne vaatii luovuutta ja me haluamme olla itsensätyöllistäjien ja yritysten tukena. Studio Empire on avoinna kuvauksiin ja äänityksiin. Voit siis toteuttaa studiolla esimerkiksi podcasteja, verkkokoulutuksia, webinaareja sekä muita videoita ja kuvauksia.

Lue lisää
Studio käyttövalmiina webinaarien ja verkkokurssien toteutukseen ja kuvaukseen!
11.3.2020

Etsitkö tilaa verkkokurssien ja webinaarien toteutukselle?

Kirjoittanut Annika Kartano

Etsitkö rauhallista, hiljaista ja toimivaa tilaa kuvataksesi webinaareja? Olet oikealla sivulla. Yhä useammin erilaiset kurssit ja tapaamiset hoidetaan etänä. Kotona tai konttorilla saattaa olla rauhatonta, huono akustiikka tai valaistus webinaarien kuvaukseen.

Lue lisää
Ikimuistoinen workshop - toteuta ammattilaisten kanssa videot ja podcastit
10.10.2019

Ikimuistoinen workshop - toteuta ammattilaisten kanssa videot ja podcastit

Kirjoittanut Annika Kartano

“Oman henkilöbrändin, yrityksen brändin ja myynnin tueksi olisi mukava saada uutta materiaalia. Moni tekee videoita ja podcasteja. Ne näyttää ja kuulostaa hyviltä. Pitäisiköhän itsekin? Missähän semmoisia voisi toteuttaa?” Oletko pohtinut näitä kysymyksiä?

Lue lisää
Toimiston ovella
9.8.2019

5 asiaa, jotka tulevat sinulle yllätyksenä, kun aloitat oman podcastin

Kirjoittanut Annika Kartano

YKSI Jos RSS feed ei ole ennästään tuttu niin ei sitä kyllä oikein ymmärrä vieläkään. Ilmeisesti se on linkki, jonka avulla pystyt lisäämään podcastin eri palveluihin. Lisättyäsi sen esimerkiksi Spotifyyn, se hakee automaattisesti uudet jaksot sinne julkaistavaksi.

Lue lisää
Toimiston ovella
8.8.2019

Studio Empiren tarina - Mistä kaikki on saanut alkunsa?

Kirjoittanut Annika Kartano

Studio Empiren avaaminen tapahtui vauhdilla, mutta ajatus studiosta on kytenyt jo jonkin aikaa. Mistä asti palikat ovat alkaneet loksahdella paikoilleen? Valmistuttuani Vaasan ammattiopistosta media-assistentiksi vuonna 2015, ihmettelin, kuinka tyhjän päälle loppujen lopuksi jäin osaamiseni kanssa.

Lue lisää