Tilanne vaatii luovuuttaa!

Moni pohtii nyt liiketoimintaansa: miten pitää tulovirta käynnissä? Tilanne vaatii luovuutta ja me haluamme olla itsensätyöllistäjien ja yritysten tukena.

Studio Empire on avoinna kuvauksiin ja äänityksiin. Voit siis toteuttaa studiolla esimerkiksi podcasteja, verkkokoulutuksia, webinaareja sekä muita videoita ja kuvauksia. Nämä ovat mainiota tapoja tukea liiketoimintaa kun fyysisiä kohtaamisia, erityisesti tapahtumia, rajoitetaan. Podcasteilla ja videoilla voit tuoda omaa osaamistasi esiin, sitouttaa asiakkaita ja keskutella heidän kanssaan. Verkkokoulutuksilla saat yrityksen kassaan tuloja. Verkkokoulutuksia voit myydä omilla verkkosivuillasi erilaisissa verkkokaupoissa.

Vallitsevassa tilanteessa saatatkin huomata, että osut erityisen hyvään markkinarakoon tai saat asiakkailtasi uusia ideoita erilaisten toteutusten kautta!

Studion siivousta ja desinfiointia on tehostettu. Studiota ovat käyttäneet vakiasiakkaat eikä siellä ole toteutettu isoja tapahtumia viime aikoina. Luotamme myös asiakkaiden omaan harkintaan olla käyttämättä studiota ollessaan kipeänä. Toivomme myös, ettei studiolla oleile kipeänä olevia henkilöitä esimerkiksi kipeitä assistentteja ja malleja. Suosittelemme myös, että asiakkaat itse siivoavat studiolla käyttönsä jälkeen. Opastamme tähän jokaista asiakasta henkilökohtaisesti.

Me varmistamme osaltamme, ettemme palvele asiakkaita kipeinä studiolla. Varaamme aina osaavimman ja terveen ammattilaisen avuksesi. Me opastamme mielellämme studion käytössä, jottei sinun tarvitse yksin tuskailla tilan ja laitteiden kanssa.

Haluatko tuotantoosi musiikkia? Paolo Samona on tehny mm. Bisnesvallankumous-podcastiin alkujinglen. Voit kuunnella sen täältä ja katsoa Samonan referenssejä lisää täältä.

Studio Empire tarjoaa tilat ja laitteet samaan hintaan. Studiota voit vuokrata tunnista koko päiväksi. Huomio, että meiltä saat 2h x 5 kerran sarjakortin edullisesti hintaan 299€ (sis alv). Ensimmäisen varauksen ja sarjakortin oston voit hoitaa kätevästi www.slotti.fi/booking/studioempire

Tutustu hinnastoon tästä!

Kysy lisää laskutus ja maksumahdollisuuksista Annikalta: annika@vuokrattavastudio.com

Tervetuloa Studio Empirelle! #RentAnEmpire