Studio Empiren Crew on valmis kasvamaan! Haluatko sinä harjoitteluun meille?

harjoittelijahaku 2020

Studio Empire on vuokrattava studio kuvaamiseen ja äänittämiseen Tampereen keskustassa. Tarjoamme asiakkaillemme studion ja sen laitteiden lisäksi mm. studiokuvauksia, verkkokurssien toteutuksia ja podcastien tuotattamisen.

Haluamme tarjota esimerkiksi ammattikouluopiskelijalle mahdollisuutta oppia media-alasta monipuolisesti. Harjoittelu on mahdollista aloittaa heti ja suorittaa kesän loppuun mennessä.

Harjoittelussa pääset

- editoimaan videoita

- mukaan toteuttamaan podcasteja ja jälkikäsittelemään äänitiedostoja

- toteuttamaan verkkokursseja

- kirjoittamaan erilaisia sisältöjä liittyen omaan osaamiseesi (esimerkiksi kuvaamiseen tai äänitiedostojen jälkikäsittelyyn liittyen)

- muokkaamaan kuvia

- tekemään sisältöjä sosiaaliseen mediaan

Toivomme, että sinulla on hallussa kuvien ja videoiden editoinnin sekä äänitiedostojen käsittelyn perusteet, koska harjoittelun aikana tulet työskentelemään paljon etänä.

Voit käyttää harjoittelun aikana ohjelmia, jotka ovat sinulle luontaisia.

Harjoittelun aikana studio sekä sen laitteet ovat vapaassa käytössäsi. Vallitsevan tilanteen vuoksi studion siivousta ja desinfiointia on tehostettu, joten myös sinulta vaaditaan hyvää hygieniaa sekä siivousintoa!

Jos heräsi kysyttävää, otathan yhteyttä Annikaan.

Kerro meille itsestäsi, ammatillisista kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisestasi meille valitsemasi median muodoin sähköpostitse. Kerro myös milloin olisit valmis aloittamaan harjoittelun. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Annika Kartano
0406633036
annika@vuokrattavastudio.com