Mikä on paras kamera vuonna 2020?

Otsikon kysymykseen emme valitettavasti osaa vastata. Osaamme kuitenkin vastata siihen, miksi sinunkin kannattaisi vuokrata järjestelmäkamera ja studio käyttöösi kuin ostaa tai vuokrata oma. Hakusanoilla paras järjestelmäkamera 2020 jne saat varmasti vastauksen otsikon kysymykseen.

Studio Empiren perustaminen perustuu Annikan omakohtaiseen kokemukseen siitä, miten opintojen jälkeen ei ole enää valokuvausstudiota, jossa kuvata asiakkaita tai varaa hankkia kalliita studiokuvauslaitteita, jotta voisi aloittaa oman yritystoiminnan. Siksi haluamme nyt tarjota sinulle vaihtoehdon aloittaa kuvaaminen (tai äänittäminen) ilman omia tiloja tai laitteita.

Olemme keränneet alas pointteja, miksi vuokrattavan kuvaus- ja äänitysstudion käyttö on edukkaampaa kuin uusien laitteiden osto tai omien tilojen vuokraus.

  • Testaaminen. Voit kokeilla erilaisia laitteita ensin vuokraamalla niitä. Olet varmasti käyttänyt tunteja siihen, mikä kamera olisi sinulle sopiva, joten jos vuokrauksen jälkeen valintasi tuntuu edelleen oikealta, voit olla varma päätöksestäsi!
  • Ekologisuus. Vuokralaitteiden ja tilan käyttö säästää niin omia kuin maapallon resursseja. Studiollamme on Canon EOS 5D MARK III kamera. Sillä on useampi kuva jo napattu, mutta toimii edelleen kuin unelma! Hyvä hankinta kestää ja olemme valinneet studiolle kestäviä brändejä.
  • Kustannukset. Kukkarosi kiittää kun et hanki omia laitteita pölyttymään makuuhuoneen nurkkaan. Studiolle pääset joustavasti, joten aikatauluista ei varmasti jää kiinni! Laskimme, että uuden järjestälmäkameran hinnalla pääset kuvaamaan studiolle 70 tunniksi. Tuossa ajassa sinusta kuoriutuu mieletön ammattikuvaaja, jonka jälkeen oman järjestelmäkameran osto on todellakin paikallaan!
  • Huolto. Huollamme kamerat ja muut laitteet asianmukaisesti, sinun ei siis tarvitse huolehtia siitä!
  • Asiakkaankestävät tilat. Studiomme on kotoisa ja viihtyisä, joten sinne kehtaa tuoda asiakkaat kuvattavaksi. Tällöin sinun ei tarvitse kuvata kotona ja siivota jokaista asiakasta varten. Studioltamme löytyy myös kahvia ja maitoa, joten voit keittää asiakkaallesi kahvit ennen kuvausten aloittamista.
  • Tilojen ja laitteiden helppokäyttöisyys. Olemme valinneet studiolle helppokäyttöisen älylukon. Sen avulla pääset tiloihin omatoimisesti. Tämä vähentää myös ihmiskontakeja, joka on paikallaan näin vuonna 2020. Olemme valinneet helppokäyttöiset laitteet studiolle. Jos tila tai laitteet eivät ole tuttuja, olemme tehneet Youtube-kanavallemme opastusvideoita. Tarjoamme myös konsultaatiota, joten tulemme mielellämme auttamaan tilojen ja esimerkiksi kameran ja valojen kanssa ennen kuin asiakkaasi saapuu tiloihin.

Studion vuokraaminen on täten monelta kannalta katsottuna oikein järkevä vaihtoehto, vai mitä?

Ota meihin yhteyttä ja tule tsekkaamaan tilamme. Näytämme tilojamme maksutta.

Soita tai laita meiliä!

0406633036 / annika@vuokrattavastudio.com

Saat meidät kiinni myös Facebookissa Vuokrattava Studio Empire ja Instagramissa @studioempire_tamperePst! Ei hätää jos oma järjestelmäkamera jo löytyy, voit tulla meille sen kanssa.