Millaista elämä ihan oikeasti on maaseudulla?

Suomesta 95% on maaseutua ja kiinnostus maaseutua kohtaan on koronan myötä keväästä 2020 asti kasvanut. Se näkyy myös tilastoissa kun muuttoliike kaupungeista maalle on tutkimusten mukaan lisääntynyt merkittävästi. Jo miljoonat suomalaiset kuuntelevat podcasteja, joten mikä olisikaan parempi tapa tehdä maaseutua hieman tutummaksi kun podcastin avulla!

Studio Empire aloittaa Maaseudun mahdollisuudet - podcastin tuottamisen.
Podcast toteutetaan kaupallisessa yhteistyössä suomalaisten kuntien, yhdistysten, organisaatioiden ja yritysten kanssa. 

Podcastin tavoite on antaa helpostilähestyttävää informaatiota maaseudusta ja rikkoa siellä asumiseen liittyviä myyttejä. Podcastilla halutaan tavoittaa (nuoria) aikuisia, jotka haluavat kuulla aitoja tarinoita maaseudulta. Jaksojen aiheita ovat mm. työllistymismahdollisuudet maaseudulla, opiskelu, harrastukset, asuminen, kulttuuri ja sen kokeminen, innovaatiot ja yrittäjyys sekä citymaalaisuus.

maaseudun mahdollisuudet podcast

Haastattelussa ovat niin jakson sponsoreiden edustajat, mutta tärkeimpänä ovat aivan tavalliset ihmiset maaseudulta. Tämä tarkoittaa, että jaksoissa kuulet mm. opiskelijoiden, eri alojen työntekijöiden, etätyöntekijöiden ja yrittäjien ajatuksia maaseudusta. Tässä podcastissa ei paneuduta vain tutkimuksiin tai asiantuntijoiden mielipiteisiin ja kommentteihin. Maaseudun mahdollisuudet podcastissa ei myöskään vastakkainasetella maaseutua tai kaupunkeja, koska elämää tarvitaan molemmissa.

Podcast on siis täysin suomalaisten yrittäjien ja freelancereiden tuottama! Osallistumalla podcastin tuottamiseen kaupallisena yhteistyökumppanina tai kuuntelmalla podcastia kannatat suomalaista yrittäjyyttä. Kiitos siis sinulle jo tässä vaiheessa!

Podcastia voit kuunnella Spotifysta, Apple Podcastista / Itunesista, Google Podcastista, Anchorista ja kymmeniltä pienemmiltä julkaisualustoilta. 

Seuraa podcastia Instagramissa ja osallistu keskusteluun!
@maaseudun_mahdollisuudet 

——

Oletko kunnan, yrityksen, yhdistyksen tai muun organisaation edustaja, joka haluaisi toteuttaa oman jakso kanssamme?

Me suunnittelemme jakson ja terävöitämme teemaa kanssanne, mahdollisimman mukavan kuuntelukokemuksen takaamiseksi. 

Me käsikirjoitamme, haastattelemme, äänitämme, editoimme, julkaisemme ja markkinoimme podcastjaksoa. Saatte meiltä linkin ja julkaisuvalmiin jakson jaettavaksi myös omissa kanavissanne ja nettisivuillanne sekä saavutettavuusdirektiivin mukaisen litteroinnin.

Kysy tarjousta Annikalta:
annika@vuokrattavastudio.com tai soita 0406633036

Muita Studio Empiren tuottamia podcasteja ovat mm. Bisnesvallankumous sekä Iso A ja Pötypuhetta -ohjelmasarja, jota voi kuunnella Radio Sunin sivuilta.

Maaseudun mahdollisuudet podcastin äänitys Annika Kartano