Miten etäkeikkojen vetäminen onnistuu studiolta?

Vuosi 2021 jatkaa edeltäjänsä jalanjäljissä ja on muuttanut media-alaa hurjasti eikä esiintyvien taiteilijoiden työ ole yhtään sen helpompaa mitä vuosi sitten. Erilaisiin työkaluihin ja uusiin käytäntöihin on kuitenkin vuoden aikana totuttu ja niistä on tullut uusi rutiini. Maihin ei tilanteesta kannata mennä - eikä saakaan - vaan muutoksessa on pysyttävä mukana ja katsottava toiveikkaasti tulevaisuuteen. 

Studio Empire on tehnyt tiivistä yhteistyötä stand-up koomikko Anitta Ahosen kanssa jo alkuvuodesta 2020. Videolla Studio Empiren toimitusjohtaja Annika Kartano keskustelee Ahosen kanssa millaista etäkeikkojen tekeminen on, nyt kun niitä on pian jo vuosi tehty. Blogiteksti jatkuu videon jälkeen.Etäkeikkoja edelleen streamataan eri organisaatioille, tiimeille ja yrityksille Studio Empireltä, mutta yhteistyö senkun tiivistyy.

Järjestämme kaikille avoimen livestream keikan 7.5.2021 klo 19. Vuosi on ollut kaikille meille varmasti raskas, ja tuona perjantaina saa hetkeksi hengähtää ja antautua ilolle ja naurulle!

Lisää tapahtumasta voit lukea täältä. 

Lippuja pääset ostamaan tästä.

Tervetuloa mukaan nauramaan! 
Kiitos, että pidät kanssamme yllä suomalaista kulttuuria ja tuet pienyrittäjiä. ❤️