Haemme työharjoittelijaa syksyksi 2021

Hae Studio Empirelle työharjoitteluun syksyksi 2021

Hei ammattikouluopiskelija!

Onko sinulla syksyllä 2021 työharjoittelu ja paikka vielä avoin?

Studio Empire rekryää harjoittelijan asiakaspalvelutehtäviin sekä podcast tuotantoon äänittäjäksi ja editoijaksi. Katsomme eduksi, jos kädessäsi pysyy kamera tai hallitset myös graafisen suunnittelun.

Työssäoppimisjakson aikana pääset syventämään nykyistä osaamistasi ja tulet oppimaan paljon asiakaspalvelusta, podcastien äänittämisestä, editoinnista ja julkaisusta sekä yrittäjyydestä. Pääset osaksi Kahvinkeittimellä tavataan podcastin tuotantoa. Pääset kuuntelemaan jo julkaistuja jaksoja TÄSTÄ.

Perehdytämme sinut asianmukaisesti ennen työn alkamista. Tiimimme sekä Crazy Townin yritysyhteisö on tukenasi koko harjoittelun ajan. Harjoittelun aikana sinulla on mahdollisuus osallistua monipuolisesti erilaisiin tapahtumiin sekä verkostoitua eri alojen huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tartu siis ainutlaatuiseen tilaisuuteen ja hae!

Harjoittelu on mahdollista aloittaa elokuussa 2021. Työpaikkasi sijaitsee osoitteessa Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere (Crazy Town). Harjoittelun aikana on mahdollista tehdä töitä etänä.

Kirjoita meille itsestäsi, kiinnostuksestasi ja osaamisestasi: annika@vuokrattavastudio.com
Linkitä mukaan mahdollinen portfoliosi / CV / LinkedIn profiilisi / muu somekanavasi. Kerro myös onko sinulla käytössäsi oma tietokone ja Adoben ohjelmat.

Studio Empire on vuokrastudio Tampereen Crazy Townilla kuvaamiseen ja äänittämiseen. Studiota ja sen laitteita voivat vapaasti vuokrata CT jäsenet, mutta myös yhteisön ulkopuoliset henkilöt ja tahot. Studio järjestää koulutuksia webinaarien järjestämisestä, podcastin aloittamisesta sekä välittää kuvia erilaisiin kuvauksiin studiolla tai miljöössä.

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Crazy Townilla työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja CT huolehtii lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla.*

CT on enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Siellä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. He järjestävät myös koulutuksia ja tekevät käytännön aluekehitystä.


Lue lisää Studio Empirestä ja harjoittelun mahdollisuuksista näistä blogeista sekä kuuntele aiempien harjoittelijoiden mietteitä seuraavista podcasteista:

Blogi: Näin työharjoittelija saa mahdollisimman paljon irti työssäoppimisjaksosta Studio Empirellä

Blogi: Melkein 3kk oppimista ja työntekoa

Podcast: Työharjoittelun vaikutus nuoren elämässä ja yrityksissä

Podcast: E13: Miten koko asiantuntijayhteisö voi tukea työssäoppimista, Wenla Toivo?