Tuotannossamme nyt: Kahvinkeittimellä tavataan podcast

Podcastissa ääneen pääsevät Crazy Townin asiantuntijat

Studio Empirellä äänitetään ja tuotetaan Kahvinkeittimellä tavataan podcastia, jossa Crazy Townin yritysyhteisön asiantuntijat pääsevät kertomaan tarinoitaan. Keitä ovat, mitä tekevät työkseen ja miten ovat päätyneet osaksi yhteisöä? Jokaisella on ainutlaatuinen tarina takanaan! 

Podcastissa tutustut tarkemmin myös Crazy Townin historiaan ja ideologiaan. Crazy Townilla kahvikeittimellä syntyy paljon kohtaamisia, jolloin jäsenet jakavat ajatuksiaan yrittämisestä, työstään ja elämästään. Nyt tämä tapahtuu audion muodossa, ja sinä pääset mukaan!

Jäsenet ovat eri alojen asiantuntijoita ja saman katon alla työskentelee niin yksinyrittäjiä kuin pörssiyhtiöiden työntekijöitä. Yhteisössä jäsenet tekevät yhteistyötä, jakavat oppejaan, osaamistaan sekä resurssejaan. Miten se konkreettisesti arjessa näkyy? Tämän kuulet podcastissa! CT yhteisössä syntyy siis mielenkiintoisia asioita. 

Ensimmäiset jaksot ovat julkaistu ja niissä ääneen pääsevät mm. pelituottaja, palvelumuotoilija sekä Crazy Townin toimitusjohtaja, joka paljasti mistä yhteisön jalluperinne on saanut alkunsa. 

Teksti jatkuu kuvan jälkeen

Uusi podcast Crazy Townin asiantuntijoista, logon suunnitellut Lotta Lehtikevari

Tiimi podcastin takana

Wenla Toivo on Studio Empiren harjoittelija sekä Kahvinkeittimellä tavataan podcastin äänittäjä ja editoija (keväällä 2021). Hän on audiovisuaalisen viestinnän kolmannen vuoden opiskelija Tredun Mediapolikselta. Annika Kartano on podcastin tuottaja, eli vastaa podcastin etenemisestä, vieraista ja julkaisusta. Matti Kortteus on yksinyrittäjä ja Crazy Townin jäsen, joka vastaa vieraiden haastatteluista ja tuo esiin mitä mielenkiintoisimpia tarinoita heistä!

Laita kuunteluun mm. Anchorin kautta: https://anchor.fm/kahvinkeitinpodcast

Crazy Town on yhteisö, jossa teet yhteistyötä, opit uutta ja kasvatat liiketoimintaa. Crazy Townilla työskentely on helppoa – tarvitset vain tietokoneen ja CT huolehtii lopusta. Saat kaiken käyttöön yhdellä kuukausimaksulla.

CT on enemmän kuin toimitila, toimistohotelli tai etätyötila. Siellä viihtyvät yksinyrittäjät, startupit ja pörssiyhtiöt. He järjestävät myös koulutuksia ja tekevät käytännön aluekehitystä.

Studio Empire on vuokrastudio Tampereen Crazy Townilla kuvaamiseen ja äänittämiseen. Studiota ja sen laitteita voivat vapaasti vuokrata CT jäsenet, mutta myös yhteisön ulkopuoliset henkilöt ja tahot. Studio järjestää koulutuksia webinaarien järjestämisestä, podcastin aloittamisesta sekä välittää kuvia erilaisiin kuvauksiin studiolla tai miljöössä.