Studion vuokrahinnat

Tuntivuokrat (sis. alv 24%)

1h vuokra, CT jäsenet 35€
1h vuokra, muut 95€

2h vuokra, CT jäsenet 55€
2h vuokra, muut 175€

3h vuokra, CT jäsenet 85€
3h vuokra, muut 250€

4h vuokra, CT jäsenet 99€
4h vuokra, muut 300€


Opastus CT jäsenille (ei kuulu varaukseen)
45€ / 30min
75€ / 60 min

Koko päivän vuokra (sis. alv 24%)

Koko päivän vuokra CT jäsenille 250€
Koko päivän vuokra muut. 499€

5 kerran sarjakortti (5 x 2h) VAIN CT jäsenille

5 kerran kortti - yht. 10 tuntia studioaikaa!
Tällä kortilla saat 2 tuntia studioaikaa per kerta. Hinta sisältää alv. Varaukset tulee tehdä Desk.men varausjärjestälmän kautta, mutta ilmoittaa ensimmäisen varauksen yhteydessä käyttävänsä 5 kerran korttia. Otamme tämän huomioon laskutuksessa.

Sarjakortin arvo 245€ sis alv. 24%

Studio Empire sijatsee Tampereen Crazy Townin yritysyhteisössä. Yhteisön ulkopuolisten yritysten/henkilöiden varausten aikana olemme aina itse paikalla koko vuokrauksen ajan ja voimme tulla opastamaan tilojen käyttöön liittyvissä asioissa.

Crazy Townin jäsenyritykset ja -asiantuntijat saavat hinnoista alennusta ja pääsevät tiloihin CT:n tiloihin omalla avaimellaan ja studiolle Annikan laittamalla koodilla. Lisäohjeita saat spostiisi kun jäsenenä teet varauksen Desk.me:n kautta. Tulemme opastamaan tilojen ja laitteiden käytössä erikseen sovitusti joko puoleksi tunniksi tai tunniksi.

Periaatteemme on, että voit varata studion juuri niin kauaksi kuin sinulla on tarvetta, kuitenkin vähintään tunniksi. Ota yhteyttä ja varataan tila teille tarvitsemallenne ajalle! (annika@vuokrattavastudio.com). Annika tekee varauksen ja lähettää laskun.

Muistathan tutustua varausehtoihimme ennen varausta.

Vuokrastudion varaaminen

1.

Crazy Townin jäsenenä voit varata studion suoraa Desk.me varausjärjestelmän kautta.

Tarvetta tilalle, muttet ole CT jäsen? Voit ottaa suoraan meihin yhteyttä (spostilla, viestillä tai soittamalla) tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

Huom: tutustu varausehtoihin ennen varauksen tekoa.

2.

Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse. Crazy Townin jäsenet pääsevät tiloihin omatoimisesti älylukon avulla.

3.

Arvelluttaako kuitenkin laitteiden käyttö? Voit katsoa Youtube-kanavaltamme videoita ja tutustua laitteisiin. Crazy Townin jäsenet: laita viestiä Annikalle niin tulemme opastamaan tilojen ja laitteiden käytössä erikseen sovitusti joko puoleksi tunniksi tai tunniksi. Muiden varausten yhteydessä tulemme aina opastamaan tilojen ja laitteiden käytössä.

4.

CT jäsenet pääsevät tiloihin älylukon avulla itsenäisesti. Desk.me varausjärjestelmästä voi tsekata missä studio Tampereen yhteisössä sijaitsee. Ulkopuolisille varaajille tulemme opastamaan tilojen käytössä. Osoitteemme on Rautatienkatu 21 B, 5. krs, 33100 Tampere ja pääset paikan päälle kätevästi autolla, bussilla, kävellen tai vaikka yksipyöräisellä!