Kuvaajien välityspalvelu

Studio Empiren kautta voit varata kuvaajan taltioimaan ikimuistoiset hetket. Kuvaajat toimivat pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella. Varatessasi kuvaajan kauttamme, huolehdimme, että kuvanne ovat laadukkaita ja kuvaus ammattimaisesti toteutettu. Pidämme myös huolen, että saat toisen kuvaajan hoitamaan kuvauksen sairastapauksen tai muun esteen tullessa. Tähän tilanteeseen päädytään, jos kuvausta ei ole mahdollista siirtää.

Tunnemme kuvaajat henkilökohtaisesti ja voimme suositella heitä kuvaamaan myös teidän yrityskuvat, henkilöstökuvat, potretit, miljöökuvaukset sekä tapahtumakuvaukset.

Ota yhteyttä Annikaan ja kysy lisää!
Me pidämme huolen, että kuvauksesta tehdään sopimus ja kuvaaja laskuttaa kuvauksen asianmukaisesti.

Kuvaaja! Haluatko osaksi välityspalvelua? Ota yhteyttä ja tutustutaan!

Valokuvaajat esittäytyvät

Olen Mimmi, nuori valokuvaaja, yrittäjä ja bloggaaja Tampereelta. Kuvaan lapsia ja perheitä kauniissa miljöössä niin luonnossa kuin perheen kotona. Minulle tärkeintä on, että jokainen lapsi saa olla kuvaustilanteessa oma ihana itsensä. Lapsikuvausten ohella teen yrityksille tuotekuvauksia omalla persoonallisella tyylillä. Ikuistetaan sinulle tärkeitä ihmisiä ja hetkiä aidoiksi muistoiksi Tampereen ja lähiympäristön kauniissa maisemissa.

Varifilmi.fi

varifilmi@gmail.com

Facebook & Instagram: @varifilmivalokuvaus

Moih! Olen AaKoo (Anna-Kaisa), freelance-valokuvaaja, graafikko, markkinointiasiantuntija Tampereelta. Kuvaan mielelläni mitä vain yritysten ja perheiden tarpeiden mukaan aina henkilökuvista tuotekuviin ja yritystaphtumiin sekä perhejuhlista perhe- ja lemmikkikuviin.

Kun tarvitset reipasotteisen valokuvaajan taltioimaan sinulle, perheellesi tai yrityksellesi tärkeät hetket ja henkilöt Tampereen seudulla, ota yhteyttä!

AaKoo / Feather On The Move

featheronthemove@gmail.com

http://featheronthemove.com/valokuvaus

Facebook & Instagram: @featheronthemove

Moi, Petri kameran takaa ja silloin tällöin kameran edessäkin :)

Olen moneen taipuva iloinen freelance-kuvaaja yritysten ja perheiden tarpeisiin studio- tai miljöökuvauksissa. Ominta intohimoa henkilö-, muoti-, mainos- ja luontokuvaus kaikkine mielenkiintoisine variaatioineen sekä yhdistelmineen.

Bloggareille kuukausisopimus takaa jatkuvan kuvavirran.

Henkilökuvaus

Muotikuvaus

Ilmakuvaus

Luonto- ja maisema

Mustavalko

Koko Portfolio


Tampere, Pirkanmaa, pääkaupunkiseutu ja muuallakin tietysti tarvittaessa!

petri.naukkarinen@gmail.com

Instagram @petrinaukkarinenphotography

Facebook Petri Naukkarinen Photography

Olen Henniina, video -ja valokuvaaja Tampereelta. Toimin freelancerina elokuva ja tv -alan -opiskeluideni ohella. Kuvaan mielelläni häitä, potretteja, perhe & lapsikuvauksia sekä tuotekuvauksia. Minulta onnistuu näppärästi myös kaikenlaisten videoiden kuvaus sekä editointi. Viimeisimpinä videotyönäni kuvasin Ylelle Galaxin Pallon lastenohjelmaan henkilöesittelyn jalkapallon pelaajanuoresta.

Erityisesti dokumentaarinen valo - ja videokuvaus on oma juttuni. Rakastan valon ja varjojen kontrastia, pehmeyttä ja luonnon tarjoamaa kaunista miljöötä kuville. Nyt kesällä perhe - ja lapsikuvaukset onnistuvatkin hyvin kauniissa ja kukkivassa luonnossa.

Täältä voit katsoa lisää video - ja valokuvaustöistäni täältä!

Ota rohkeasti yhteyttä,
henniina.ylitalo@tuni.fi

Moro! Olen Henrik, freelancer videotuottaja ja valokuvaaja. Tykkään rohkeista, uudenlaisista lähestymistavoista ja nautin työssäni siitä, kun saan uusien projektien kautta tutustua erilaisiin todellisuuksiin ja jakaa niistä löytyneet tarinat suuremmalle yleisölle.

Olen heilunut kameran kanssa lähes koko ikäni ja 2015 vuodesta lähtien työskennellyt alalla freelancerina. Olen tottunut toteuttamaan vähän kaikenlaisia sisältöjä suunnitteluvaiheesta leikkauspöydälle asti, joko itsenäisesti tai osana isompaa ryhmää. Olen myös valmistunut elokuva ja tv -alan medianomiksi Tampereen Ammattikorkeakoulusta ja sitä aiemmin suorittanut käsikirjoituspainotteiset opinnot Lahden kansanopistolla.

Helpoiten saat käsityksen tekemisistäni vilkaisemalla showreelini tai tutkiskelemalla sivujani: www.henrikmaki.com

Jos haluat tehdä jotain mikä erottuu edukseen, niin ota yhteyttä ja kerro ideastasi:

henrik.maki@gmail.com

Terve vaan.

Nimeni on Miika ja vaikutan Etelä-Pohjanmaalla. Olen kuvaillut 3 vuotta ja kuvailen pääsääntöisesti henkilökuvia sekä luontoa. Väri- ja mustavalkokuvat sekä kuvien käsittely.

Jos kiinnostaa yhteistyö, niin otappa yhteyttä.
miika_k_photography@outlook.​com
Instagram & Facebook: miika_k_photography