Podcastit ja ääni

Hinnasto (alkaen, hintoihin lisätään alv 24%)


Suunnittelu ja konseptointikonsultaatio (1,5h) 140€

Jingle 200€

Jaksojen käsikirjoittaminen 120€/jakso

Äänittäminen ammattilaisen kanssa studiossa (n. 30 min jakso) 120€/jakso

Studion vuokra omatoimiseen äänittämiseen 55€/jakso

Editointi 160€/jakso

Promokuvaukset 350€

Julkaisualustan maksut 0-20€

Markkinointiapu 70€

Tarvitsetko apua studiolla äänittämisen ja äänityslaitteiden kanssa? Tarvitsetko apua äänittämisen jälkeen jälkituotannon, esimerkiksi ääniraitojen siistimisen tai kohinan poiston kanssa? Tuottaako vaikeuksia tallentaa materiaali tarvitsemaasi tiedostomuotoon? Mika Miettinen on äänituotannon ammattilainen ja hän auttaa sinua mielellään, jotta tuotantosi kuulostaa mahdollisimman laadukkaalta. Jälkituotannosta Mika laskuttaa materiaalien pituuden mukaan sekä asiakkaan tarpeiden mukaan ennalta sovitun hinnan.

Haluatko aloittaa oman podcastin?

Ota yhteyttä ja kysy tarjous! Maria Helin tarjoaa omaamistaan podcastisi konseptoimiseen, markkinointiin sekä sisällöntuottamiseen. Ota yhteyttä maria.helin(a)hotmail.fi tai soita 050 435 0196

Referenssejämme

Bisnesvallankumous-podcastia äänitetään Studio Empirellä. Sen juontajina toimivat Maria Helin ja Annika Kartano. He myös toteuttavat podcastin koko tuotannon: konseptoinnin, äänityksen, editoinnin, julkaisun ja markkinoinnin.

Podcastissaan he keskustelevat vaihtuvien vieraiden kanssa nuoriin, yrittäjyyteen, menestykseen ja epäonnistumisiin liittyvistä aiheista.

Bisnesvallankumousta voit kuunnella Anchorista, Spotifysta, Apple Podcastista tai vaikka Google Podcastista! Tsekkaa myös Bisnesvallankumouksen somekanavat Facebook ja Instagram. Sieltä näet paljon behind the scenes -materiaalia.

Maaseudun mahdollisuudet-podcast

Podcastia tuottaa Studio Empire. Sen juontajana ja tuottajana toimii Annika Kartano. Jinglen on toteuttanut Mika Miettinen, hän myös editoi jaksot.

Podcastissa kuullaan aitoja ja mielenkiintoisia henkilöitä maaseudulta. Podcast toteutetaan suomalaisten kuntien, yhdistysten ja organisaatioiden kanssa.

Podcastin tavoite on antaa helpostilähestyttävää informaatiota maaseudusta ja rikkoa siellä asumiseen liittyviä myyttejä. Podcastilla halutaan tavoittaa (nuoria) aikuisia, jotka haluavat kuulla aitoja tarinoita maaseudulta. Jaksojen aiheita ovat mm. työllistymismahdollisuudet maaseudulla, opiskelu, harrastukset, asuminen, kulttuuri ja sen kokeminen, innovaatiot ja yrittäjyys sekä citymaalaisuus.\

Äänitekniikan ammattilaiset

Maria on mestari innovoimaan ja luomaan unelmistasi ja ajatuksistasi konkretiaa. Maria auttaa sinua jokaisessa podcastin vaiheessa. Hänen kanssa saat ideasta kuunneltavan podcastin sinulle ja kuuntelijoille sopiville alustoille.

Maria on toinen juontaja Bisnesvallankumous-podcastissa. Hän on opiskellut Lahden Kansanopistossa elokuvien ohjaamista, käsikirjoittamista, editointia ja äänityötä. Hän valmistuu pian Seinäjoen ammattikorkeakoulusta liiketalouden tradenomiksi.

-Maria Helin

Intohimoni on ääni sen moninaisissa muodoissaan. Valmistuttuani TTVO:lta äänisuunnittelijaksi ja leikkaajaksi olen toiminut freelancerina monenlaisissa tuotannoissa. Minulla on laajaa kokemusta äänen kanssa työskentelystä, kuvan kanssa tai ilman, itse tuotannossa sekä jälkitöissä. Autan sinua saamaan hiotun ja ammattimaisen lopputuloksen ääniraidastasi, tai voin hoitaa jälkituotantonne kokonaisuudessaan myös videon kanssa.

-Mika Miettinen

Paolo A. Samonà is a composer, sound designer, and audio engineer with a master’s degree in Film Music - Sound Design, Double Bass, and 5° EQF in Audio engineering. He designs video and audio that capture the essence of your work, project, and imagination.  He creates soundtracks for the cinema, (movies, short films, series, documentaries), managing the sound design, and the post-production audio. \

He produces jingles for podcasts and audiobooks, managing the sound design, and  audio editing, optimizing your tracks and mastering. He creates business video commercial and social media ads, managing the video and audio editing, color correction, jingles, and logo animations.\

He will reinforce your company identity projecting customized sound logos to complete your video ads and your radio spots, as well as your podcast.

You just tell him your story and your project.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!