Vuokrastudio kuvaamiseen ja äänittämiseen

Studio Empire on vuokrattava studio Tampereen keskustassa Crazy Townilla. Rautatieaseman viereisessä rakennuksessa, joten studiolle pääset julkisilla tai omalla autolla. Studiolta löytyy kuvaamiseen kuin äänittämiseenkin tarvittavaa kalustoa. Laitteet ovat listattu Laitteet ja kalusto-sivulle.​ Periaatteemme on, että voit varata studion juuri niin kauaksi kuin sinulla on tarvetta. Studio on auki Crazy Townin yhteisön ulkopuolisille varaajille sopimuksen mukaan.

Tiloja saa käyttää omatoimisesti, emmekä vaadi näyttöä osaamisesta. Henkilökuntamme auttaa sinua tilojen ja laitteiden käytössä. On mukavampaa työskennellä studiolla, kun paikka ja laitteet ovat tuttuja!

Tiloihin saa tuoda omaa kalustoa, rekvisiittaa yms. Vuokraajan asemassa vastuullasi on, että tiloihin tuotavat tavarat ja laitteet ovat puhtaita ja eivät aiheuta tiloissa vahinkoa. Jos laitteita kytketään studiolla sijaitsevien laitteiden kanssa yhteen, on vastuullasi varmistaa, että näin voi tehdä.

Tiloissa on myös keittiö ja WC, joiden käyttö kuuluu vuokrahintaan. Keittiössä käytössäsi ovat kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro sekä astioita ja aterimia. Otathan oman muistikortin (kameraan ja/tai Zoomiin) mukaasi. Muistikortin tulisi olla normaalikokoinen SD-kortti, nopeusluokaltaan Class 10.

Vuokrastudion varaaminen

1.

Crazy Townin jäsenenä voit varata studion suoraa Desk.me varausjärjestelmän kautta.

Tarvetta tilalle, muttet ole CT jäsen? Voit ottaa suoraan meihin yhteyttä (spostilla, viestillä tai soittamalla) tai täyttämällä yhteydenottolomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

2.

Saat tarkemmat saapumisohjeet sähköpostitse. Crazy Townin jäsenet pääsevät tiloihin omatoimisesti älylukon avulla.

3.

Arvelluttaako kuitenkin laitteiden käyttö? Voit katsoa Youtube-kanavaltamme videoita ja tutustua laitteisiin. Crazy Townin jäsenet: laita viestiä Annikalle niin tulemme opastamaan tilojen ja laitteiden käytössä erikseen sovitusti joko puoleksi tunniksi tai tunniksi. Muiden varausten yhteydessä tulemme aina opastamaan tilojen ja laitteiden käytössä.

4.

CT jäsenet pääsevät tiloihin älylukon avulla itsenäisesti. Desk.me varausjärjestelmästä voi tsekata missä studio Tampereen yhteisössä sijaitsee. Ulkopuolisille varaajille tulemme opastamaan tilojen käytössä. Osoitteemme on Rautatienkatu 21 B, 5. krs, 33100 Tampere ja pääset paikan päälle kätevästi autolla, bussilla, kävellen tai vaikka yksipyöräisellä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!