Vuokrastudio kuvaamiseen ja äänittämiseen

Studio Empire on vuokrattava studio Tampereen keskustassa, sopivan kävelymatkan päässä rautatieasemalta, bussiyhteyksien varrella. Hiljaiselta kadulta löytyy autolle parkkitilaa. Studiolta löytyy kuvaamiseen kuin äänittämiseenkin tarvittavaa kalustoa. Laitteet ovat listattu Laitteet ja kalusto-sivulle.​ Periaatteemme on, että voit varata studion juuri niin kauaksi kuin sinulla on tarvetta. Studio on päivittäin auki 7-22. Tiloja saa käyttää omatoimisesti, emmekä vaadi näyttöä osaamisesta. Toivomme kuitenkin, että otatte henkilökuntamme mukaan ohjeistamaan tilan ja laitteiden käytössä, jos asia yhtään askarruttaa. On mukavampaa työskennellä studiolla, kun paikka ja laitteet ovat tuttuja!

Tiloihin saa tuoda omaa kalustoa, rekvisiittaa yms. Vuokraajan asemassa vastuullasi on, että tiloihin tuotavat tavarat ja laitteet ovat puhtaita ja eivät aiheuta tiloissa vahinkoa. Jos laitteita kytketään studiolla sijaitsevien laitteiden kanssa yhteen, on vastuullasi varmistaa, että näin voi tehdä.

Tiloissa on myös keittiö ja WC, joiden käyttö kuuluu vuokrahintaan. Keittiössä käytössäsi ovat kahvinkeitin, vedenkeitin, mikro sekä astioita ja aterimia. Otathan oman muistikortin (kameraan ja/tai Zoomiin) mukaasi. Muistikortin tulisi olla normaalikokoinen SD-kortti, nopeusluokaltaan Class 10.

Vuokrastudion varaaminen

1.

Voit varata pelkän tilan ja laitteet tai näiden lisäksi konsultaation. Tällöin tulemme opastamaan tilojen ja laitteiden käyttöönoton kanssa. Löydät hinnat Hinnasto-sivulta.

2.

Voit ottaa suoraan meihin yhteyttä tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Olemme sinuun yhteydessä pikimmiten!

3.

Arvelluttaako kuitenkin laitteiden käyttö? Voit katsoa Youtube-kanavaltamme videoita ja tutustua laitteisiin tai ottaa meihin yhteyttä ja tulemme opastamaan tilojen käytössä.

4.

Saat ohjeet tiloihin saapumisesta tekstiviestitse, super kätevää, eikö totta? Älylukon avulla pääset itsenäisesti tiloihin. Osoitteemme on Sukkavartaankatu 8 A, 33100 Tampere ja pääset paikan päälle kätevästi autolla, bussilla, kävellen tai vaikka yksipyöräisellä!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!