Studio Empire tarjoaa workshoppeja studiokuvaamiseen sekä äänittämiseen

Tilojen ja laitteiden lisäksi tarjoamme konsultaatiota studion käyttöönotossa sekä palveluita äänen jälkituotantoon. Näiden lisäksi järjestämme workshoppeja studiokuvaamiseen sekä äänittämiseen. 2,5-3 tunnin kursseilla opit käyttämään Studio Empiren laitteita ammattimaisesti. Osallistujilta ei tarvita aiempaa kokemusta. Riittää, että sinua kiinnostaa podcastit, äänittäminen tai studiossa kuvaaminen.🎤 Podcast-workshop henkilöstölle etänä tai paikanpäällä 🎤

Pohditteko oman workshopin aloittamista? Oletteko jo aloittaneet, mutta podcast ei ole tavoittanut haluamaanne kohderyhmää tai saanut tarvittavia tuloksia aikaan?

Sisältö tarkennetaan aina asiakaan kanssa yhdessä. Workshopin aikana kerromme, mitä podcastit ovat, miten niitä tuotetaan, äänitetään ja julkaistaan. Podcastin aikana pureudutaan niiden markkinointiin, jotta ne saavuttavat oikean kohderyhmän. Kerromme vinkkimme parhaaseen lopputulokseen, jolla vahvistatte asiantuntijuuttanne / työnantajabrändiänne / myyntiänne / tunnettuuttanne.

Pyydä meidät kouluttamaan henkilöstänne joko etänä tai ihan paikanpäällä! Workshopin jälkeen teillä on valmiudet aloittaa oma podcast tai jatkaa onnistuneesti jo aloitettua!

Workshopin toteuttavat yhteistyössä Studio Empire sekä Ilmaisuvaivoja podcastin Kirsi & Zaida. Täten kouluttamaan tulee aina kaksi henkilöä.

3 tunnin workshopin hinta on 1150€ + mahdolliset matkakulut + alv 24%

🎤 Podcast-workshop 🎤

Workshopin aikana pohditaan, miten sinä voisit aloittaa podcastin, kuka on kohderyhmäsi ja miten podcasteja markkinoidaan ja tuotteistetaan. Workshopin aikana myös kasataan studio äänityskuntoon, testaillaan mikkejä ja podcastin editointia. Ota mukaan oma muistikortti (SD-kortti, Class 10) jos haluat tallentaa äänitetyn testijakson.

📸 Näin käytät studiota -workshop 📸

Haluaisitko oppia ottamaan itse kuvia tai videoita studiossa? Sinulla on siihen mahdollisuus, kun Studio Empirellä järjestetään workshopin kameran, valojen, taustojen yms käyttöön liittyen! Workshopin jälkeen sinulla on tietotaitoa miten laitteet toimivat ja saat vinkkejä erilaisten kuvausten toteuttamiseksi. Toteutamme workshopin pienessä ryhmässä, joten pääset myös itse testailemaan laitteita.

Haluatko osallistua tuleviin toteutuksiin? Jätä yhteystietosi ja ilmoitamme sinulle heti kun järjestämme uusia workshoppeja studiollamme. Ilmoitamme uusista workshopeista myös Facebook-sivuillamme!

Workshopin aikana tutustut laitteisiin tarkemmin ja saat turvallisessa ympäristössä kokeilla erilaisia asetuksia ja tekniikoita. Workshopin aikana saat henkilökohtaista apua kamerasi ja studion käyttöön liittyvissä asioissa.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!