Studio Empire tarjoaa workshoppeja äänittämiseen

Esittely

Tilojen ja laitteiden lisäksi tarjoamme konsultaatiota studion käyttöönotossa sekä palveluita äänen jälkituotantoon.

Näiden lisäksi järjestämme workshoppeja studiokuvaamiseen sekä äänittämiseen.

2,5-3 tunnin kursseilla opit käyttämään Studio Empiren laitteita ammattimaisesti. Osallistujilta ei tarvita aiempaa kokemusta.

Riittää, että sinua kiinnostaa podcastit, äänittäminen tai studiossa kuvaaminen.

Mitä workshop sisältää?

Näin panostat podcastin laatuun

Tutustu meihin!

Kirsi

Kirsi on viestinnän maisteriopiskelija sekä podcast-juontaja. Hänellä on kokemusta erilaisten viestintäkoulutusten vetämisestä. Hän on innostava ja inspiroiva kouluttaja, joka auttaa sinua mm. konseptin suunnittelussa ja podcastisi ydinviestin löytämisessä.

Zaida

Zaida on viestinnän maisteriopiskelija sekä podcast-juontaja, -tuottaja ja -editoija. Hän on kokenut podcast-kentän tuntija, joka hallitsee mukaansatempaavan podcastin reseptin. Kouluttajana hän hyödyntää radiotoimittajataustaansa tuomalla oppeja mm. sujuvasta itseilmaisusta ja äänisisältöjen lainalaisuuksista.

Annika

Annika on Studio Empiren yrittäjä ja workshoppien fasilitaattori, jos Kirsi tai Zaida estyvät. Hänellä on kokemusta tapahtumien järjestämisestä, workshoppien fasilitoinnista, podcastaamisesta ja podcastien tuottamisesta.

Sisältö

Pohditteko oman workshopin aloittamista? Oletteko jo aloittaneet, mutta podcast ei ole tavoittanut haluamaanne kohderyhmää tai saanut tarvittavia tuloksia aikaan?

Sisältö tarkennetaan aina asiakaan kanssa yhdessä. Workshopin aikana kerromme, mitä podcastit ovat, miten niitä tuotetaan, äänitetään ja julkaistaan. Podcastin aikana pureudutaan niiden markkinointiin, jotta ne saavuttavat oikean kohderyhmän. Kerromme vinkkimme parhaaseen lopputulokseen, jolla vahvistatte asiantuntijuuttanne / työnantajabrändiänne / myyntiänne / tunnettuuttanne.

Pyydä meidät kouluttamaan henkilöstänne joko etänä tai ihan paikanpäällä! Workshopin jälkeen teillä on valmiudet aloittaa oma podcast tai jatkaa onnistuneesti jo aloitettua!

Workshopin toteuttavat yhteistyössä Studio Empire sekä Ilmaisuvaivoja podcastin Kirsi & Zaida. Täten kouluttamaan tulee aina kaksi henkilöä.

Hinta alkaen

1150€ + alv 24% (+ matkakulut)

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!