Studio Empire tarjoaa workshoppeja studiokuvaamiseen sekä äänittämiseen

Tilojen ja laitteiden lisäksi tarjoamme konsultaatiota studion käyttöönotossa sekä palveluita äänen jälkituotantoon. Näiden lisäksi järjestämme workshoppeja studiokuvaamiseen sekä äänittämiseen. 2,5-3 tunnin kursseilla opit käyttämään Studio Empiren laitteita ammattimaisesti. Osallistujilta ei tarvita aiempaa kokemusta. Riittää, että sinua kiinnostaa podcastit, äänittäminen tai studiossa kuvaaminen.

🎤 Podcast-workshop 🎤

Workshopin aikana pohditaan, miten sinä voisit aloittaa podcastin, kuka on kohderyhmäsi ja miten podcasteja markkinoidaan ja tuotteistetaan. Workshopin aikana myös kasataan studio äänityskuntoon, testaillaan mikkejä ja podcastin editointia. Ota mukaan oma muistikortti (SD-kortti, Class 10) jos haluat tallentaa äänitetyn testijakson.

📸 Studiokuvausworkshop 📸

Haluaisitko oppia ottamaan itse kuvia studiossa? Sinulla on siihen mahdollisuus, kun Studio Empirellä järjestetään workshopin kameran, salamoiden, taustojen yms käyttöön liittyen! Workshopin jälkeen sinulla on tietotaitoa miten laitteet toimivat ja saat vinkkejä erilaisten kuvausten toteuttamiseksi. Toteutamme workshopin pienessä ryhmässä, joten pääset myös itse testailemaan laitteita.

Haluatko osallistua tuleviin toteutuksiin? Jätä yhteystietosi ja ilmoitamme sinulle heti kun järjestämme uusia workshoppeja.

Alla olevan videon kautta voit tutustua ennakkoon laitteisiin. Workshopin aikana tutustut laitteisiin tarkemmin ja saat turvallisessa ympäristössä kokeilla erilaisia asetuksia ja tekniikoita. Workshopin aikana saat henkilökohtaista apua kamerasi ja studion käyttöön liittyvissä asioissa.

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!