Tietosuojaseloste

Tietojasi käsittelee Insane Empire Oy (31070699-7), Rautatienkatu 21 B, 33100 Tampere

Vastuu ja yhteyshenkilönä toimii Annika Kartano, 0406633036, annika@vuokrattavastudio.com

Asiakastiedot olemme saaneet yhteydenoton tai varauksen yhteydessä. Yhteydenotot, varauksen sekä asiakkaiden tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Keräämme varauksen yhteydessä asiakkaistamme nimen, puhelinnumeron, sähköpostin sekä osoitteen.

Keräämme asiakastiedot ovat kerättyinä Finago Solo -kirjanpitojärjestelmään. Asiakkaan pyydettäessä asiakkaan tiedot poistetaan näistä järjestelmistä. Emme luovuta tai jaa asiakastietojamme kolmansille osapuolille, emmekä myy tietoja.
Asiakastiedot ovat vain henkilökuntamme käytössä ja he käsittelevät niitä henkilökohtaisten käyttäjätunnusten ja salasanojen kautta.

Sinulla on oikeus pyytää meitä tarkistamaan ja kertomaan sinulle, mitä tietoja olemme sinusta tallentaneet. Sinulla on oikeus pyytää meitä päivittämään tietoja sekä oikeus vaatia meitä poistamaan tietosi rekistereistämme. Säilytämme asiakastietoja niin kauan, kun näemme tarpeelliseksi. Emme säilytä meille tarpeettomia asiakastietoja.

Sivusto käyttää evästeitä. Sivustolla on Google Maps, joka asentaa kävijän koneelle evästeen. Tämän lisäksi seuraamme ja keräämme tietoa kävijöistä Google Analyticsin ja Facebook Pixelin avulla. Kävijän IP-osoite on anonymisoitu. Sivusto ei kerää tunnistettavia henkilötietoja kävijöistä.

Otathan yhteyttä, jos sinulla herää asian tiimoilta kysyttävää.